| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojki holky,tak už jsem 2 měsíce v práci,malá to zvládá,babi je večer tááák unavená~t~,ale jinak v poho,sem tam se na mě malá ptá,a když mě vidí a je se mnou tak babi jde chudák uplně bokem.Jinak Hynkovi narozky jsme oslavili 3 dorty,dostal opět vojenské oblečení a pyžama,... no prostě roste tak potřebuje být fešák~t~.Minulý víkend jsme byli my 3 bez malé(ta by to nezvládla) v J. čechách od masnžela z práce na poznávacím zájezdu.Vše jsme měli zdarma tak to bylo super a moc jsme si užili.Spali jsme v hotelu s bazénem,saunou,posilovnou,masážemi a solárkem,tak jsme to vše zkusili,jinak jsme poznali zámek Hluboká,zámek v č.krumlově a město,pivovar pilsner,třebon a firmu co vyráví Jondyry.Je to jednou ročně a příště pojedem zas.Bohužel opět bez malé ta by ty pochuzky fakt nezvládla,není to pro tak malé děti,tak mě to mrzí.Letos už se nikam nedostanem na dovču,jen nějaký výlet do Zoo asi kousek od nás do Brna,aby si užila i malá.Stále stavíme to pdkroví,ted už nám uschl beton jako podlaha v podkroví tak vyklidíme Hynkovi pokoj i Hynka(bude zatím spát vedle u babi~7~)a bude se stavět schody do podkroví.A pak už to pojede,už aby bylo vše za námi,je to náročný skloubit práci,děti,domácnost a stavba.Ve středu jsme byli s Terkou na zápisu do školky,tak 10.6. mi dají rozhodnutí o přijetí tady u nás.Učitelka mě utěšila že ji vezmou,že se nemusím bát.Jsme malá dědina,moc dětí tu není,i když se hlásí k nám z okolních dědin,my budem mít přednost.Tak se mějte moc hezky,páá Monča~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.