V Brně bych doporučila na České Brabander, tam je to super, ale taky to tolik stojí..
V Brně Bohunicích Veterána, tam je jídlo za hubičku a pravidelně tam děláme oslavy, protože fakt dobré mají všechno.
V Brně centru Výtopnu, kde jezdí mašinky s pitím, to je klasika hlavně pro děcka, a pak Pivovarskou restauraci na Mendálku přímo v areálu Starobrna
V Brně Králově Poli pak Nebeský Mlýn, ale taky je to tam dražší, nicméně stojí za to. Asi před 6ti lety mi moooc chutnalo v Havaně v Líšni, ale od té doby jsem tam nebyla, tak těžko soudit..
A taky je dobrá Charlies v Brně v Olympii.
Pak miluju v Praze v Karlíně pizzerii Manna na Urxově ulici, tam mi taky chutnalo všechno..
A úplně nejvíc miluju bageterii Boulevard na kulaťáku v Dejvicích a nebo ve Vodičkové, ty jejich pečený brambory s tatarkou a k tomu nějaká křupavá bagetka
Hodně mě zklamaly restaurace loni v Českým Krumlově, je jich tam tři prd..e, ale na fakt dobrou jsme za ten prodloužený víkend nenarazili
S hrůzou vzpomínám na jednu restauraci v Náchodě, kde už nevím, jak se to jmenovalo..nemá tím pádem to rozvádět proč, stejně to nikomu nic neřekne..