| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Sunar,
pozorně jsem si přečetla 2 další podobné diskuze, které si zde založila a mám pocit, alespoň dle toho co píšeš, že hlavní rozeštvávač tvých vztahů se sestrou je vaše máma.
1. Zřejmě už delší dobu veřejně prezentuje, že všechen majetek zdědíš ty, protože ona si to nezaslouží- neznám povahu tvoji sestry,ani okolnosti, proč to tak je, ale vůbec nevím, co mi moje dítě muselo provést, abych mu tohle udělala.
2. "mamka přišla od sestry,sedla si a brečela.když jsem se jí ptala,co se děje,tak mi řekla,že sestra je hrozně neupřímná,zákeřná jak had,že celou dobu do mě rýpala a špinila mě...tak nevím..." -tohle mě docela zarazilo. To je trochu manipulace. Proč ti to říkala?

Ona má problém s tvoji sestrou, ale tebe by do toho neměla zatahovat.
Sunar, samozřejmě nevím, jak to ve skutečnosti u vás chodí, možná jsem vedle jak ta jedle, ale takhle mi to vyplynulo z tvých příspěvků~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.