| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Moje babicka ma uz nekolik let mycku, nemuze si ji vynachvalit, je s ni moc spokojena, protoze sklo nikdy takhle neumyjete natoz jeste ten lesk :)) Ale co me zveda ze zidle, ze cerstve zaspinene nadobi treba z obeda pred tim nez ho da do mycku, tak jeste umyje pod vodou, takze do mycky uz dava prakticky ciste nadobi, sice je umyva pod studenou vodou, ale umyva. ackoliv jsme ji to rikali ja i moje mamka (jeji dcera) nenecha si to rict a proste umyva dvakrat. tece mi z toho vzdycky voda ze zubu :(( ale nic nenadelam. chapala bych kdyby to bylo neco zaschleho, extremne spinaveho, ale treba talire od vyvaru nebo od omacky s knedlou mi prijdou fakt zbytecne investovany cas i penize za vodu atd... ale nenadelam s tim nic.

nebo nez da pradlo na snury, tak si ho predem posklada a roztridi, jakmile jej vyndava z pracky, tak uz si ho chysta do lavoru tak, jak jej bude veset, prijde mi to dvoji prace a zbytecne.

matka me byvale tchyne zase bazirovala na to, aby vsechny ponozky vysely vedle sebe, naparovane, tricka vedle sebe, kalhotky vedle sebe atd. proste vsechno rozsortovany, ne ze bych byla puntickar, ale na toto bych se mohla vykaslat, ponozky chapu, ale jde mi o to, aby dva stejny kusy byly spolu, ale to jestli mam jeden par na zacatku a jeden na konci snury, je mi ukradeny. stejne tak jakmile mam pradlo ususene a skladam si ho rovnou tak jak pujde do skrine, tak ho az nasledne tridim podle toho pro ci skrin jsou urcene (parner, moje, dite, babicka atd). kolikrat mi prijde, ze ta starsi generace si dela vsechno strasne slozity, kdezto mladsi generace nema cas a tudiz potrebuje mit vsechno rychle.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.