to je přesný já hned ráno jak vstávám, tak poznám esi malej vstával po hodině, nebo náhodou mě nechal vyspat dvě v kuse.. jsem najednou milá plná energie.. :D většinou mi to ale vydrží tak do oběda, mám doma ještě hyperaktivní čtyřleťandu a malej je taky turbomyška... a do toho potom přijde přepubertální školák.. tak to sou chuťovky.. taky mám občas pocit, že jen řvu.. naštěstí nejstarší už to chápe.. ví že sem unavená nevyspalá.. a že se moc snažím.. ale to nevyspání je fakt děsný, člověk funguje už jen ze setrvačnosti a občas fakt není ani síla ani chuť.. ale co by pro děti neudělal.. že..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.