| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No Mickey, ani úžasné Baden-Württemberg školství tě nenaučilo číst, jinak bys mi tak brutálně nekomolila nick.:-)

Psala jsem, že v NĚKTERÝCH spolkových zemích se chodí automaticky v sedmi letech, nepsala jsem, že v BW. To opět ukazuje na to, že nechápeš psaný text v češtině - doufám, že v němčině jsi na tom líp, jinak tu abitur nedáš:-)

A doporučuju ti, abys zapsala děti do škol ve Finsku, ti jsou v PISA studii ještě před BW, tak budou tvoje děti ti nejlepší, nejlepší, nejlepší na světě. Ale světe div se, školní docházku začínaj ve Finsku až v sedmi letech:-):-:-)

Jinak se projevuješ ovšem jako typická ČESKÁ matka, moje dítě jde v pěti letech do školy, moje dítě umí v roce chodit samo na nočník, moje dítě v osmi měsících chodí samo a ve třech měsících už válelo sudy a ještě v děloze počítalo integrály. Ach bože, to je tak směšný....

Je úplně jedno, v kolika letech nastoupěj děti do školy. Pro to, jakého vzdělání v životě dosáhnou je důležitý akorát: vzdělání rodičů, zda se doma čtou knížky a zda uměj jazyk země, ve které choděj do školy.

Zbytek je vcelku nedůležitej. Pokud je rodinné zázemí nakloněno studiu, tak se dítě naučí i ve špatným školství (akorát mu to dá víc práce). Datum nástupu do školy je to poslední, na čem vzdělání závisí.

Jo a nevymezuj se tak proti Turkům, ty sama máš do čistokrevný Němky hodně daleko a tvoje děti taktéž, Čech jako Polák, Turek jako Řek, pro Němce je to všechno stejně jedno a to samý:-) A i v Turecku mají univerzity, považ.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.