Přidat názor k anketě manželce
Kojení na veřejnosti - bylo řečeno snad už všechno. Proto budu reagovat svým názorem na více odpovědí. Ano, dítě nemůžeme nechat trpět hlady, jsem tedy pro diskrétní nakrmení dítěte i na veřejnosti. Není to však nic pohoršujícího, pokud se opravdu jedná o normální uspokojení potřeby dítěte normálně se chovající matkou. A pohledy mužů nejsou vždycky jen úchylné a se sexuálním podtextem, vždyť i normální muž se v situaci, kdy žena kojí podívá se zalíbením na "zázrak přírody", a pak se diskrétně odvrátí. Myslím tím situaci třeba při jízdě vlakem, ne kojení v nočních hodinách v zakouřených nočních podnicích... Byla jsem také stydlivá, sama bych před tchánem nekojila, ale nic by se nestalo, kdyby mě takto se svými vnoučaty "přistihl". Nesouhlasím s názorem, že je to jen věcí ženy, že by se muži neměli vyjadřovat. Naopak! Vždyť co může být krásnějšího, než přítomnost, asistance a sounáležitost milujícího muže a otce dítěte! Ať se klidně vyjadřují manželé, dědečkové i mladí kluci, kteří mají všechno teprve před sebou...
Předchozí