| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Holky děkujeme, jo roste jako z vody, už to není takové to nic do ruky:-)

Hakai to jsi teda šikule obdivuju energii ale když to i baví viď:-).

Barčo tý jo ty noci to je hnus, tak snad to brzy přejde~6~. Vlásky má kudrnaté po nás obou, jako mimča jsme oba měli takové kudrlinky a hodně vlasů:-)

Toolo jo snad počasí bude super a užijeme si to, jedeme na mistrovství republiky ženských družstev tak snad bude i nějakej výsledek:-). V sobotu přijedou dvojčata i Deniska nás podpořit, hraje se to v sále kde se nekouří a venku je velká tráva tak tam snad chvílku vydrží.

Hakai s tou sedačku to musí být k vzteku, takovejch peněz a na prd co:-(.

My zase máme řvací období když se nám chce spát. Teďka prostě miluje být vzhůru, furt se točí, válí sudy, ráda se přemisťuje, ale jakmile na ní jde spánek tak řev, a to i v kočáru i když tam se to zlepšilo, tak snad to je taky jen krátké období. Dneska už jsem to nevydržela a dala jsem jí řvoucí do postýlky, na ruce se mi kroutila a nikde jinde být nechtěla ani v kočáru, tak jsem jí dala do postýlky, řev asi 5 minut a pak usnula a chrápe úplně nahlas, prostě se brání spánku, ale ještě že večer je to v poho:-).

Holky a co se týče jídla to je fakt milionová, naši stravu baští v poho, včera měla těstovinky se šunkou a rajčátky, včera bramborovou kaši s masíčkem a zeleninou, mám nadělané skleničky a když vaříme něco co se dá použít tak to nekořením a nadělám další skleničky a pak teprve ochutím nám a baští fakt vše. A dávám jí teda už i pribiňáka přímo ho zbožňuje, tak snad to neva........No a s tou houskou, normálně mi jí sebrala z ruky a šup s ní do pusy tak jsem jí vyfotila ale zase jí to sebrala protože těma dvě zoubkama je schopna kousek ukousnout a to už jsem se bála:-)

Někdo se ptal tady na pití, už jsem psala........Denisce nechutnal čajík jedině hodně slazený, tak jsem koupila v DM takovej džusík ve flašce asi za 24kč tři dc, dám jí to do lahvičky na dno, hodně zředím voodu, fakt to má jenom vůni toho ovoce a lemtá mi to jak o život a tak malá flaška mi vydrží skoro 14 dní doporučuju:-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.