já mám dobré zkušenosti s Pionýrem i před revolucí. Oni se tam totiž "skrývali" bývalí skautští vedoucí, takže třeba můj oddíl byl skautský až na pár věcí, které jsme brali jako nutné zlo. Kamarádky syn jezdí s Pionýrem i teď a vedou to tam dost podobně jako my ve skautsko-pionýrském oddíle. Dle jejích slov je tam "ideologie" míň než ve skautu, resp. údajně žádná. Ale to se může lišit v různých oddílech. Na tvém místě bych si našla na netu jejich oficiální stránky a našla si info. A ze zkušenosti - důležitá je rpaktická náplň, ne formality
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.