Já si to víceméně myslím také - všeho moc škodí. Ale určitě bych dítěti nějaké kroužky zařadila - sport a ještě něco k tomu, kdyby chtělo. Nemyslím si, že by toho pak na něj bylo moc. Alespoň by byl v jiném kolektivu a třeba by se v té aktivitě i našlo :)
Já sama chodila od mala na řadu kroužků, od sportu až po jazyky a kreslení, občas mě to bavilo víc, občas míň, ale rozhodně nelituju, čas byl i na obyčejné hraní
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.