když píšete o těch kůžích, tak ty tam přece jsou - koleno není oloupané a nohy taky ne, představuju si, že je šoupnu do papináku tak, jak je přinesu od řezníka...ale po uvaření ty kůže už tam pochopitelně do sulcu nedám, jen maso
je to tak správně?????? proč by když se vyvařuje i ta kůže to nemělo stačit???
jo, želatina je prý jen kvůli tomu, aby to "na sichr" ztuhlo, když chce mít člověk fakt jistotu
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.