| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dášo - že o ní týden nevím, není nic divného nebo nenormálního. Je to běžný už dlouho - já jen chci vědět, kde přesně je a s kým je a pokud změní stanoviště, tak to chci taky vědět. A už od základky mám jeden požadavek - vždy musí mít zapnutý telefon a pokud ho na mé zavolání nemůže zvednout nebo ho nemá u sebe, musí se bezpodmínečně ozvat ihned, jakmile zjistí, že jsem volala - tedy nejpozději večer.
Pořád je s námi svázaná, dítě je stále dítě, i když dospělé, ale pořád se jí prodlužuje "výběh" /zní to divně, ale je to tak/ a nechávám na ní, aby se toho lana pustila, když uzná za vhodný s tím, že může kdykoli přijít na základnu načerpat síly a odpočinout si, když bude potřebovat. Ale zas nemůže čekat, že všeho nechám a budu skákat /o tom jsme už mockrát mluvily/. Už dávno jsem si nebyla zcela jistá, jestli dobře vnímá a chápe naše povahové rozdíly a mluvila jsem s ní o tom ve smyslu - že jí často nerozumím a že po ní chci, aby mluvila jasně a srozumitelně, když něco chce, že nerozumím a nechápu její náznaky. A že když já řeknu všechno přímo a jasně, zní to třeba tvrdě a nekompromisně, ale není to nic špatnýho proti ní, chci jen, aby mezi náma bylo jasno. Ostatně - při diskuzi není žádný závěr konečný, je možný vyjednávat.
Takže vlastně mě její státnice až tak nenechávají v klidu, jen jak se snažím ten stres potlačit a být v klidu, vyleze to jinde~d~ Ale ven to nejspíš někudy a nějak musí.~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.