Přidat odpověď
Máte někdo zkušenost s opravami rovnátek při dovolené? Dceři nedávno nasazovali rovnátka, už první den se jí odlepilo pár zámečků, tak musela hned na přilepení (další hodina na křesle). Vím že doktorka tenkrát říkala, že pokud se něco stane, máme hned přijít. Ve středu mi dcera volala, že se jí odlepil zase zámeček - opět na dolní čelisti, samozřejmě že je na škole v přírodě a vrátí se až dnes odpoledne (no klasika, pokud marodit, tak zásadně mezi pátkem a sobotou ). Bohužel ortodoncie je na místě kde jsou tak daleko, tam s ní paní učitelka jet nemůže. Volala jsem na ortodoncii, tam mi řekli, že tedy máme počkat až do pondělí (v pátek odpoledne už nikdo u nás nebude, pohotovosti toto neřeší, takže nejbližší je to pondělí). Překvapilo mě to, že to vydrží takhle dlouho (vlastně od středy od rána až do pondělí).
Stalo se Vám nebo dětem někdy, že by se zámeček uvolnil třeba na dovolené? Jak jste to řešili? Neumím si představit, že třeba v Itálii hledám někde ortodoncii (cizí jazyky neovládám, tak nevím jak bych se domluvila).
Předchozí