přesně - pro mě samotnou je to utrpení, takže jak někde vidím "Dáda Days" nebo jinou podobnou akci, nejdu tam ani kdyby mi za to zaplatili - stádní efekt ve mě vyvolává značně nepříjemné pocity (hlavně když rádobymoderátor chce aby děti řvaly hromadně "anóóóó" popřípadě "néééééé" na jeho stupidní dotazy) + ten hluk, fakt to nedávám, a upřímně ani nechápu lidi kteří tam chodí, ti zas připadají divní mě (ovšem necpu jim to, ať si lezou kam chtějí).
Na "vesnickém" dni dětí bych teda takovouhle řvací šou neočekávala, takže bych nejspíš šla a byla úplně stejně zhnusená jako zakladatelka.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.