Mně prostě přijde uhugem nadnesená situace ve smyslu "muži vyslaní jinými muži do džungle na druhém konci světa aby tam stříleli žlutý komouše a umírali ve smradlavým bahně mají přece větší nároky než ženský co sedí doma na prdeli a vyšívají goblény" absurdní a není to podle mne moc vhodný argument. /a jinak v kontextu s počtem mrtvých vojáků i civilů (včetně žen a dětí) z řad "Vietnamských domorodců" u mi to přijde až jako rouhání/ To je ovšem zcela absurdní interpretace mého tvrzení. Zakladatelka téhle diskuze přišla s objevným tvrzením, že přístup společnosti k mužům a ženám byl odlišný. A mám dojem, že se snaží nahlížet ženy jako převážné oběti tohoto rozlišování. Ukazuju, že to tak není. Kontext s počtem vietnamských obětí nevidím ani nehledám. Bavím se primárně o americké společnosti, která v sedmdesátých letech znevýhodňovala ženy tím, že jim neumožňovala stát se kosmonautkami, a muže tím, že je posílala do Vietnamu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.