Vývar před mražením cedím a zbavuju tuku. A redukuju ho cca na třetinu objemu. Jinak zabírá nesmyslně moc místa v mrazáku. Pokud mám neodolatelné puzení zmrazit i vyvařené maso, tak ho mrazím nakrájené a zvlášť.
Vývar mrazím částečně v plastových krabičkách do mrazáku, část si ho liju do pytlíčků na led, což vytvoří perfektní domácí dochucovací "bujonové kostky".
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.