Ve Francii se třešně zavařují na kyselo jako okurky.
Občas to s přemírou třešní dělávám, zavařím je normálně s nálevem na okurky, je to pak výborné koktejlové zobání použitelné zhruba jako olivy.
Akorát dávám jiné koření než do okurek - nesedí mi k nim kopr ani křen, dávám k nim větvičku estragonu, pár kuliček pepře a nového koření, bobkový list.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.