.6.2011 13:52:51 kvetinka2508 Re: Chodite na diskuze dle narozeni? ahojky..dneska jsem si dovolila poprvé kouknout na stránky porod v prosinci,písla tam a děs..sice jsem asi písla něco špatně ale hledala jsem stejně staré maminky-kolem 40 co čekají mimi apár se jich tam ozvalo ale byla jsem bohužel usazená stálou klientelou že se tam píší témata jen porod,velikost bříška,ultezvuky a podobná vyšetření a nic víc..dost mě to zklamalo,podle mě se má psát o všem..jak mi může růst v bříšku zdravé mimi když budu mít nějaké stresy,uzkost a podobně-píšu jen příklad a tak o tom by měli být stránky a moci se o problémy podělit a poradit,a i o radosti s bříškem a věcma kolem...asi jsemstaromodní ale to si můžu založit zdravotnické stránky na takovou diskuzi...
Tohle o nás květinka píše, je to zkopírované z té diskuze od narození.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.