| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

majdaleenka +07+11 né vždy to pomůže....., že dítě na obřadu je.

Dan se dožadoval zhruba po roce....,aby jsme babičku vyndali, že se sní chce potulit, když jsme s ním byli na hřbitově uklízet po zimě.
Takže se v tom začal pitvat, že jíi chce zpět, že jí má rád...a tak nastalo další kolo vysvětlování.

Zrovna nedávno si na ní vzpomněl a říkal-" MAmi škoda, že babička umřela, já jí měl tak rád. A děda musí ještě douho vydržet! slíbil Lukovi, že si s ním připije až mu bude 18.A se mnou musí taky........."
(mysleli pradědu- a tady doufám, že zapracují geny a klukům se to splní......)

Já si třeba pamatuju, že moje prababička umřela, když mi bylo 9let. Na pořbu jsem normálně byla. Nikdo mi jí neukazoval v otevřený rakvi....,ale prostě jsem tam šla já i segra.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.