A až mě děsí, když vidím, jak se u každé další generace projevuje jakási ztráta historické paměti. Byla jsem v šoku, když jsem synovi vysvětlovala, proč byl vlastně Hitler špatný. Pochopil to, ale viděla jsem ten rozdíl. Moje genarace tohle vlasně "sála s mateřským mlékem", moji rodiče válku jako děti prožili (tedy máma si moc nepamatuje, ta se za války narodila) a tak to ani pro mě nebyla vzdálená historie. A dnešním dětem je možná jedno Punské války nebo 2. světová válka, všechno je to jen nějaký dějepis. Zufy, nebo se mýlím? Ty jako učitelka to můžeš spíš posoudit..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.