Mandelinko to je sice pěkné, že jsi tak svobodomyslná,ale jsme lidé různí. Co vyhovuje jenomu nemusí vyhovovat druhému.Znám pár který je spolu 35 let a jsou spolu denně a ještě se neomrzeli. Pořád si mají o čem povídat. Já jsem ráda sama se sebou občas jsem ráda s lidma které mám ráda a v mém věku už se nenutím být s někým koho nemusím.Pro zakladatelku je k ničemu když ji řekneš jak to máš ty. Tady by myslím opravdu pomohl dobrý psycholog který ji sice nenaučí jak nežárlit, ale pomůže najít zdravé sebevědomí. Taky si myslím, že když už byl v tahu týden tak se mohl vykašlat na cizí ženskou a přijet. Víš můj syn měl takovou přítelkyni, holka hezká jak obrázek, chytrá, milá ale svoji láskou v něm vše udusila. Chtěla být pořád s ním, všech svých zájmů se vzdala a to chtěla i po něm a myslela si že to je důkaz lásky. Není a vlastně on začal vyhledávat možnosti jak se vymanit z jejího vězení /tak to cítil/. Opravdu to chce na sobě zapracovat ale sama si s tím asi neporadíš. Moc ti přeji aby jsi to zvládla a byla šťastná. Užívej si života nikdy nevíš jaká pohroma tě čeká zítra.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.