| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

krucinál, úplně sem su vzpoměla na dětství.... snad až na jednoho klučinu, který měl několik těžších dis, ale byl moc hodný a snažil se (tomu sem pomáhala ráda) sem vždycky vyfásla spolusedící z řad nejproblémovějších menšin, s různými mozkovými disfunkcemi, které z nich dělaly nejšílenější raubíře a ve finále i raubíře bez mozkových disfunkcí~o~ kolikrát já byla osahávaná, vlasy porvaný a ostříhaný, svačinu sem si snědla jen když sem s ní zdrhla, neustále sem byla špinavá od křídy, kterou mi strouhali do tašky, na lavici.... nejlepší kousek bylo zlámat mi ruku. řešilo se to přesazením o lavici vedle kj jinýmu sígrovi. naučila sem se nehlásit, neprojevovat, ale holt písemnky přece nebudu psát na 5 jen abych měla klid. jaký neuvěřitelný osvobození byl přechod na osmiletý gympl!!! takže rada pro zakladatelku - bude to jen a jen horší a ty děti s věkem budou sígrovatější a sígrovatější, děti s mozkovými dys a jinými chorobami se také moc lepšit nebudou a na školu bude bez vašeho zásahu (razantního zásahu) mít ty nejhorší vzpomínky, u mě to vyvrcholilo v 10 žaludeční neurózou

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.