| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nenechávám,protože to že se někomu nelíbí film neznamená,že se nemusí líbit mě,a naopak,třeba filmy nad kterými většina diváků slintá,se nebudou líbit mě.Takže ať je hodnocení jakékoli,na film se podívám.Tady na Rodině třeba před časem hodně lidí vychvalovalo OCELOVÉ MAGNOLIE,za sebe můžu říct,že takovou ptákovinu jsem už dlouho neviděla.Přiblblý a stupidní mi připadají skoro všechny horory.Mám ráda psychologický filmy,který zase nemusí moje máma a řekne že to byla blbost,protože ten film nepochopí.A jinak zrovna dneska ráno jsem se dívala na film Chlapec v pruhovaném pyžamu(film o tom jak se komandant SS přestěhuje s rodinou do blízkosti koncentračního tábora,v němž pracuje,jeho malý synek se seznámí se stejně starým klukem z toho koncentráku,kamarádí spolu,a ten chlapec esesáka se pak prokope k tomu zajatci do tábora a naženou je do plynu.Když otci dojde co se stalo,už je pozdě)-no docela mě zklamal,ten děj jsem čekala záživnější,sice jsem dokoukala do konce,ale čekala jsem od filmu víc.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.