Přidat odpověď
Lendy, pokud to jen pujde nechala bych na klasické základní škole. Já si tím také prošla a nemůžu říct, že by mi nevyšli vstříc s integrací, ale bohužel nastal zlom v páté třídě, jiný třídní učitel a na každý předmět opět jiný a nastal problém, prostě bez ped. asistenta neni možné dál být v této škole. Dcera má LMR a ADHD, já si to nějak v hlavě urovnala, máma učila celý živit a pochopila jsem, že by mi ji vysloveně potopili, kdybych si řekla nedám ji do praktické. S tím přijímacím řízením do středních učilišť je to asi tak co mi napsali z ministertva školství, pokud dítě má ukončenou plně školn í docházku i na praktické škole tak se může hlásit na každou střední školu po splněné přijímacího řízení. Nevím, ale já srovnávámn děti z praktické školy s dětmi co vyšly z nižších tříd nebo i ukončily vzdělání se čtyřkami. Já jen co vidím u dcery tak ona stále už třetí rok bych řekla čerpá další studium z informací co má ještě ze základní školy, berou to tam bych řekla o hodně pečlivěji. Ovšem kdybych byla nyní na tom samém místě co jsem byla tak bych dceru přeřadila do jiné školy tady ve městě a ještě řeknu tohle, ředitelka mi řekla, pokud by ta praktická škola tady ve městě nebyla tak by to s ní nějak zvládli a tak se nedej.
Předchozí