Tohle je fakt špatně, ne gastronomicky, ale hygienicky. Rozmrazovat maso v teplé vodě extrémně zrychlí množení bakterií. Takže hlavně u kuřecího je to zbytečný risk. Ale kampylobakter je i v jiných druzích masa, různé další (koliformí bakterie, c.perfringens, salmonela) je v kdečem a tohle jjim udělá naprostý životní ráj.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.