Přidat odpověď
angrešt takto ano, ale jinak.... nevím, o čem to je... o rychlosti přípravy jídla? No, tak buď potřebuju rychle uvařit (ne, neumím to za 10 minut pokud nemám připravené těstoviny, vývar, luštěniny, maso - nebo je to o knedlích s vejcem, salátových jídlech, minutkách)
to je jako dlouhé diskuze o svíčkové, kde je v papiňáku - pokud předtím orestováno - no sláva - maso měkké a pak dogrilované, radši z toho kusu masa... kousek masa.. pečeně, než vařeně, ale holt menší....
Nevím, jak to mám vysvětlit, úsporu energie jsem v tomhle moc fakt nehledala, myslím, že jsme se pochopily. Osobně ani času, mám obr výhodu pracuju doma, takže někdy se povede i odchytit pálící se jídlo a nevýhodu... protože když doma pracujeme, taky tam musíme jíst a klienti tak nějak od práce doma nepochopili, že od... do... jsem tu pořád.
Předchozí