a angrešt, jsi úžasná a moc věcí vysvětluješ úplně pochopitelně i pro mne....
aktuálně zápasím s otázkou ... zda je kuřecí (tak jak je podávané nebo vyháněné u nás) zdravější alternativnou vůči ostatním podobně placeným masným druhům - klasické vepřové a hovězí, tuzemské ryby jsou jasné....
Osobně ujíždím na vepřovém a na tom kuřecím či krůtím, o tom to není, zajímalo by mne (a ty určitě informace sbíráš i mimo svou práci - protože prostě skvěle vaříš..), zda takový ten dojem "JÍM ZDRAVĚ, JEN KUŘATA NEBO RYBY" je módní nebo něčím reálně opodstatněný krom... "bílého masa"... právě případně nějak zase skvěle ošetřeného.
Nerýpu, fakt se ptám, taky nechci nikoho popudit, nedávno přišlo dítě ze školy, že tedy hovězí ani omylem, pak sprdlo roštěnku ani necvaklo a kdybych ho pozvala k MC´Donaldovi.. ani neví, co jí....
) ale radost by měl OHROMNOU.