| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Bromelie, já tohle řešit nemusím, protože chlapa mám opravdu ohleduplného, ale někdy mi tu na Rodině zůstává rozum stát nad tím, jak se o mužích některé vyjadřují.
Mně Tvoje situace nepřijde nijak neřešitelná, ale možná je to o tom, že jsme každá jiná ~;) Beru za nadstandard mít k ruce auto s nosiči na kola - to nemá úplně každý - já o ně usilovala 8 let a bez nich jsem hold musela dceru od 3 let naučit jezdit i po silnicích... Já bych prostě 2 kola v rodině brala tak, že jedno je moje a druhé manžela. Abych si nárokovala obě automaticky a samozřejmě to mi nesedí ani v tomhle případě. Ono i děti musí přece pochopit a naučit se chápat, že jsou věci, které se prostě pár dní budou muset třeba řešit provozně jinak. Ne, postavit to tak, že za tohle může ten blbec tatínek, který si usmyslel, že teď chce ty pitomé 2 km, které se mohl projít, jezdit na svém kole. ~d~
Nadčlověk - tak to bych takhle já fakt nestavěla, ale pokud mám muže, který maká od rána do večera, dělá opravdu vše pro to, abychom žili jakž takž "na úrovni"; miluje nás... a vím, že by dělal maximum pro to, aby bylo co nejdřív na další kolo, tak bych opravdu absolutně nenamítala nic proti tomu, kdyby chtěl na svém kole jezdit a já bych hold musela to jedno kolo brát autem... Ale beru to dle našich podmínek, dle našich vztahů, dle toho, co já zvládala s malými dětmi... takže tohle si osobně brát ani nemůžeš. ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.