Děti mám zatím malé, takže sama jsem jen vyjímečně.Většinou jdu někam ven, po krámech apod., takže si zajdu na oběd do restaurace a opravdu si užívám, že se v klidu najím a můžu si dát co chci(většinou něco ostřejšího),když nemusím dávat dětem.
Jinak doma si spíš uvařím něco, co ostatní nejí(ale jen rychlovka) anebo si udělám salát.Ten taky nikdo kromě mě nejí a dělat si ho normálně ještě navíc k jídlu(jen pro sebe), to se mi nechce..zeleninu jedí jen syrovou nakrájenou, běda bych jim to smíchala dohromady...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.