já si teda osobně myslím, že jsou to jen pověry... je sice fakt, že když si hned pak stoupneš, tak z tebe většina spermií vyteče, ale i tak tam nějaký zůstanou... já bych celému procesu oplodňování nechala úplně volný průběh a nesoustředit se na to... onoto pak přestane bavit, když to bude povinnost a nepůjde to už tuplem....
jo ale teď jsem si vzpoměla, a to bych řekla že je důležitjší nebo jak to nazvat, když mají partneři orgasmus společně nebo chvilku po sobě, tak jak má ta žena orgáč, tak nejlíp přijímá spermie..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.