| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dojanko, díky za pěkný téma, to se fakt směju, já nestíhám sledovat ani, co se nosí za hadry a účes... a takhle intimní téma.

Za mne - je to asi gynekologovi fakt jedno, osobně jsem typ "slušný bobr" a když mi poprvé sjel strojek při holení třísel, nezbylo než jít na gyndu po třech dnech "na holandu"....

sama jsem byla trochu rozpačitá, zda si pan doktor všimne rozdílu, no, nijak to nekomentoval, ale on je super, my často u prohlídky tak nějak nevinně sklouzneme k sexu po 60-tce :-)) u mužů tedy, protože je prostě.. ve věku blízkému mému manželovi, tudíž fakt je legrace, když mne proHlíží a bavíme se o:
problémech s mužskou prostatou,
zda lepší antikoncepcí pro ženy není mužská vasektomie a jak manžela ukecat
zda si po prohlídce či po výměně tělíska - příště - dám panáka, protože se šíleně bojím.

Podotýkám, že pan doktor není kamarád ani ničí známý, ale řešit příchuť různých druhů bourbonů či whisky mi při prohlídce připadá docela milé..., dokonce stihneme i recepty, když je čas..

OVŠEM V NĚJAKÉ DISKUZI VELICE POBAVILY TŘPYTKY...:-)) NA RUČNÍKU POUŽITÉM MATKOU PO HRÁTKÁCH DCERY... KDO SI TO PAMATUJE?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.