Přidat názor k anketě manželce
Sice sem moc nechodím, ale když jsem sem vlezla, nemůžu nereagovat na příspěvek SLUŠNÝHO ČLOVĚKA. Normálně lidem nenadávám, ale tenhle pán, nebo co to je, je magor. Taky jsem si zažila kojit co hodinu, každý dítě je jiný, 3 měsíce jsem pomalu nevytáhla paty z domu, tuhle dobu trvalo, než se malej slitoval. Narodil se jako 4,5 kg mimino, takže nejspíš potřeboval pít
častěji než předpisový mimina. V létě jsem kojila v parku, i když jsem byla ve městě, našla jsem si klidnou lavičku a tam Lukáše nakrmila. Nemám ráda čumily, takže jsem to řešila takhle, ale stejně se vždycky někdo našel. Chápu, byl to určitě fajn pohled na moje pětky ;o). Mimochodem studuju psychologii, existují důševní poruchy způsobený tím, že dítě je brzo odstavený, nemá možnost se sáním uspokojit, nebo nebylo vůbec kojený, to je vědecky dokázaný. Když slyším takový kecy, můžu na to říct jen jedno: Holky, kojte svoje děti kdykoliv a kdekoliv se vám zachce. Všude ve světě existují pro maminky kojící místnosti, u nás je bohužel (ne všude) ještě pravěk, takže mamina fakt nemá jinou možnost než kojit všem na očích. Ale proč být zavřená několik měsíců nebo let doma jen proto, že chci pro svoje dítě to nejlepší. Ten mě ale vytočil, určitě nejde o mladýho, pohlednýho a spokojenýho chlapa, ale nějakýho zakomplexovanýho dědka, kterýmu s prominutím nestojí. Snad nejsem vulgární a chápete mě. Takový názory by se měly trestat, ale zase když je ta demokracie ;o))) KOJTE, KOJTE, KOJTE ! Všem přeju hezkej novej rok !
Předchozí