| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No, pokud jsme někam šli, měla dcera napsané na papírku v kapse nebo batůžku telefonní číslo a taky jsme se domlouvali, kdyby se ztratila, kde se sejdeme.
Jinak se ztratila jednou cestou ze školy, nasedla na jiný bus. Psala jsem o tom i kdysi článek sem na Rodinu. Vystoupila v jiné vesnici, bus žádný zpátky nejel, tak šla k rodinnému domku, zazvonil a když jí přišla otevřít nějaká paní, řekla jí, že se ztratila,zeptala se jí, jestli má auto a jestli by jí neodvezla zpátky ~;) Paní byla moc hodná, poslala s autem manžela, měli i autosedačku, a ten jí dovezl domů. Byla ve 3 třídě.

Jednou se nám ztratil kluk na táboře, ve městě při rozchodu. To jsme ale šli hned na policii, ti prohledali město a nakonec se ukázalo, že došlo k hloupé chybě, kdy děti měly být v určitou hodinu zpátky na autobusovém nádraží a kluk to popletl a čekla na nádraží vlakovém. Bylo mu asi 10 let.

U vody teda děti hlídám jak ostříž a z tábora jsem zvyklá, že dítě nikdy nesmí do vody samo, vždycky ve dvojici a vzájemně se hlídají. To funguje celkem dobře, jen když jsem s dítětem sama, tak holt musím hlídat já.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.