sunar , shltala jsem tvou diskuzi a jsi dobrá že jsi stranou šla
, já jsem impulsivni takže bych mamince asi taky vpálila že nemá krafat a hlídat si dítě, myslím že 5 tileté dítko by bez dozoru ještě být nemělo , ač se to stáva velmi často a takové děti vídám na hřištích samotne , holt každy rodič je jiný , já jsem nikdy dceru nestrašila, ale od doby co začala sama chodit ven a jezdit autobusem ji tedy nesrašim ale neodpustim si ji občas připomenout že na zastavce at stoji u lidi a i kdyby stala sama a zastavilo auto že se na něco zeptá tak radši se otočit a zvolat na nejbližší osobu co jde kolem : mami tak pojd nebo tak něco . prostě ten strach ve mně je a bohužel myslím co by se mohlo stát , tak s ní občas na toto téma dám řeč co by měla dělat proto aby se ji něco nestalo že lidi někteří jsou prostě na světě zlí a ona už sama kouká na tv zprávy a slyší co se ve světě bohužel děje.
ta maminka třeba mohla mít špatný den , nikdo nejsme neomylní , ale určitě se to dalo vysvětlit jinými slovy a jiným tonem , myslim že by jsme měli umět ač máme špatny den to na děti nepřenášet a neboli by to oni neměli odnášet , at to radši slízne jiný dospělák ten nás pošle do prd ... a je to , dítěti se to honí hlavičkou a pamatuje si to pak dlouhou dobu , hezký večer a pardon za ten román