Máme s manželem hypotéku ze stavebního spoření. Se splácením nemáme problém, měsíčně určitou částku ušetříme, na účtě máme vždy hotovost na 3 měsíce pro případ nouze. Nemáme ale žádnou životní pojistku. Já jsem těhotná, jsem na PN, vydělavá hlavně manžel. V případě, že by manžel nemohl vydělávat (nemoc), může event. po porodu do práce já, příjem by stačil. Chtěla jsem se zeptat, jestli má význam uzavřít životní pojistku na smrt (zní to hrozně) popř. třeba i na případ dlouhodobou PN? Nebo radši spořit na nějakém jiném účtu? Uzavřít pro oba nebo stčí pro manžela?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.