Tohle přizpůsobování se rodině, alespoň u mě, výraznou součástí rodičovské dovolené. Taky fakt nechci, aby se z mýho všestrannýho chlapa stala manšina na peníze, co neumí uvařit ani zapnout pračku. Pracuje ale mnohonásobně víc než já a jako on v mém obru nebudu vydělávat nikdy, což je pro mě dost past. Takže neustále vyjednávám (i sama se sebou), jak, kdy, s kým a za kolik budu pracovat a jak a kdy bude manžel v tu dobu hlídat mimino. Oba si dost hlídáme i čas pro sebe a v tom se shodnem nejvíc, ale prostě to vyžaduje hodně plánování.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.