| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky holky,

nakukuju, ale většinou nemám sílu psát.

Já taky bojuju s váhou. Bohužel nehubnu, ale alespoň nepřibírám a pořád se pohybuju mezi 69-70kg.

Milko - to je mi líto, že máš takové problémy - záda jsou sviňa! Držím palce, aby bylo líp.

Dipsi já mám taky hrozné břicho!!!! Kdeže jsou doby kdy jsem si dala tričko na tělo. Teď to prostě nejde, tak nosím volné tuniky - slava jim!

Přemlouvám se, že začnu chodit na posilku, protože běžné cvičení tu začínají od 18,30h a to je pro mě nejhorší čas. Tak od půldeváté by bylo prima, ale to nic není. Tak jedině individuálka.

Máme teď takové horší období po všech stránkách - v práci je toho hodně a jsem z toho smutná, že nejsem s dětma. Do toho jsme se po 5 letech dočkali toho, že už víme co je Matouškovi a proč je pořád zahleněný - bohužel mu prokázali po vyšetření že má vrozenou nepohyblivost řasinek. Lepší to mít už nebude, nedá se to léčit, jen se s tím naučit žít ~n~. A aby toho nebylo málo, tak mi včera umřela moje babička. Takže jedeme na moravu na otočku na pohřeb.

Ale snad přes léto bude veseleji. Chystáme se na dovolenou na Šumavu na týden a možná do Rakouska k alpám.

Tak holky, napište zase někdo jiný, papa

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.