Naprostý souhlas, taky se na to snažím při každé příležitosti upozorňovat a šířit osvětu. Tatínek veterinář si odkroutil vojnu v konzervárnách a o konzervaci masa ví své, takže nás poučoval odmala. Jinak na domácím zavařování čehokoliv nevidím nic špatného, vidím to jako projev lidové tvořivosti a vzepření se šedému průměru a globalizaci. Ale je třeba připomenout, že zelenina, která není v kyselém nálevu, může být z tohoto hlediska ještě nebezpečnější, pozor, i hrášek, mrkev atd. jen ve slaném nálevu je třeba zavařit dvakrát s odstupem cca dvou dnů!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.