| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pořídili jsme si před pár lety štěně beagla - fenku. Měli jsme ji pouze 5 dní, když jsem zjistila, že jsem těhotná. Protože jsem věděla, že budu mít rizikové těhotenství, sehnali jsme jí z toho důvodu ihned skvělé nové pány, kterým umřel v nedávné době jejich beagle, takže sháněli stejnou rasu. Musím říct, že jsme udělali moc dobře. Náš bývalý pes se u nich má výborně, mají barák s velkou zahradou, chalupu, jezdí s ním na dovolené, i do ciziny. U nás v paneláku by byl ten pes doslova chudák. Noví sousedé, kteří se nastěhovali do baráku pár měsíců po nás, měli asi 7měsíční štěně beagla taky - ale psa :-))). Když jsem u nich doma viděla, jakým způsobem jim demoluje vše, tak mě jímala hrůza, jak bychom dopadli s tím naším psem my :-))). Měli okousanej i jídelní dřevěnej stůl :-))). Byl schopnej vyskočit na kuchyňskou linku :-))). Je pravdou, že sousedi neměli děti (dosud nemají), pes jim nahrazoval dítě, takže byl rozmazlenej, bez výcviku, naprosto neovladatelnej. I po pár letech je ten pes stále divokej a neposlouchá. Takže za mě: tuto rasu opravdu pro lidi, co mají zahradu, budou ho cvičit a stráví s ním co nejvíce času. Beagle nechce být sám, cítí se pak smutný a je fakt, že jeho štěkot není zrovna z těch nejtišších~t~. Ale jinak to je krásnej pes, proto se nám taky líbil:-)~R^.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.