| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mrzí mě hlavně kvůli staršímu synovi (mladší z toho ještě takový rozum nemá), že v podstatě celé prázdniny bude trávit jenom doma. Na tábor přes noc ještě nechtěl, jeho jediný kamarád asi spíš bude pryč než doma, jedna babička bydlí s náma, druhá babička ve stejném městě, jen v jiné čtvrti a v paneláku, navíc chodí do práce. Rád by se podíval k moři jako ostatní spolužáci (dnes přišel ze školy a hlásil, kam všude ostatní pojedou), ale na to bohužel nemáme. Rádi bychom, o manželově dovolené aspoň k příbuzným do Prahy nebo do Brna, ale bojím se, že to jako loni nevyjde. Protože manžel má dovolenou jen přesně 14 dnů ve stanovený termín a šibovat se s tím nedá. Takže když někdo z nás onemocní, jako se to stalo loni (jeden týden děti, pak od nich já), tak máme smůlu. Od začátku roku mám pořád nějaké zdravotní problémy, jsem častěj mimo provoz než v pohodě, tak mám obavu, že zase budu haprovat a dovolenou tak "zkazím". Celé prázdniny bude pro mě v podstatě očistec, protože když jsou ti dva pohromadě, neustále jeden nebo druhý ječí, musím stále řešit nějaké konflikty. Ještě že máme aspoň zahradu a bazén, kde se celkem vyřádí, ale nic na plat, už to tady znají a mají okoukané. Na jednu stranu jsem ráda, že jsou prázdniny, volno, sluníčko, teplo, na druhou stranu se asi zblázním z toho věčného haštěření. Jak to máte vy? Budou vaše děti celé prázdniny doma nebo jaký program jste jim zajistili?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.