Jitu, máme to podobně, já i manžel máme z předchozích manž. dva kluky(já 10+16let a on dvojčata 13)a společnou holčičku(2), takže nás by společná dovolená u moře kolem 80tis a na to asi mít nebudem. Navíc manžel je pořád v práci, když ne v HPP, tak v dílně(truhlář) co má jako vedlejšák...teoreticky by v srpnu být na to mohlo, ale zas dát takovou pálku se mi moc nechce. Takže to řešíme jednodenními výlety, moje jedou k otci na Kelty atd. Je mi jich taky líto, bohužel to je úděl více dětí a slabého konta.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.