| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Když byly děti mladší, tak jsme měli období několika let, kdy jsme nikam nejezdili. Neměli jsme v té době moc peněz, bydlení ve městě v paneláku, rozdíl mezi dětmi 7 let. Školák taky nikdy nejel na tábor, ani na příměstský, takže byl se mnou a (miminem - batoletem - předškolákem) doma. Nenudili jsme se, pokud bylo horko, trávili jsme den na koupališti, při pěkném počasí dobrodružné výlety - klidně jen v dosahu MHD do okrajových částí města-t.j. skoro na vesnici. Při cestě různé dobrodružné hry, třeba hledání pokladu. Za deště činnosti doma, třeba hra na piknik doma na dece~;). S manželem jsme pak děti brali autem na delší výlety, lesy, hrady a zámky, ZOO a pod. Školák byl tehdy spokojený a nenudil se. Takže ano, znám to, a nijak zvlášť mi to nevadilo. Já jsem jako dítě musela jezdit na chatu a byl to docela opruz, líbilo se mi víc doma.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.