| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak s Modřany jsem dost počítala, dokonce jsem s nimi mluvila a už už se objednávala.
Doporučil mi je primář ORL z Motola a primář pediatrie z Hořovic, tak jsem to brala jako jistotu.

Volala jsem tam, že dceru objednám, jenže měli termíny až na červenec (volala jsem v dubnu), což se mi nezdálo, tak jsem si řekla, že to ještě odložím.
Řešila jsem s nimi – předoperační vyšetření (nechtěli, což mě překvapilo), chtěla jsem mluvit přímo s anesteziologem (zavolejte si zítra, používají externí firmu, myslím, že Anestar, což jsou výborní lékaři, avšak se všemi nevýhodami externistů).

Za to jejich vyptávání na trombofilii asi můžu já ~y~ sami nic takového ani nezmínili, ale já jsem začala otravovat, jestli FAKT nechtějí nějaké speciální vyšetření, protože dcera ji má. Nakonec se celí poděsili, konzultovali to asi s 3 přítomnými, nic nezjistili. Pak jsme se dohodli, že zavolám do Trombocentra, vyptám se a ozvu se znova.

Jenže jsem se už neozvala, protože mi lékařka dohodla lékaře i operaci jinde, v přijatelném termínu a navíc mi nedoporučila operovat v létě, kdy je větší riziko pooperačního krvácení.

Mě osobně se nelíbilo, že kdyby byla nějaká komplikace, klinika zavře a dceru by někam převáželi nebo bychom museli shánět jinou nemocnici, nemluvě o chybějícím předoperačním vyšetření.

Kromě té trombofilie je dcera i obtížně intubovatelná, tak bych ráda, aby s tím anesteziolog počítal předem.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.