Přidat odpověď
s dětmi 6+3 roky taky nikam nejedeme (pokud se nepočítá "malta" a "zlaté písky" při stavbě). Ale vloni se nám podařilo udělat docela dost jednodenních výletů a bylo to prima, jezdili jsme i dost vlakem a busem (to je pro moje děti "exotika" a zábava), jsme oblast Český Ráj takže spousty hradů a zřícenin a přírodních lokalit k navštívení. Z každého výletu jsem udělala pár fotek, schovala si vstupenky nebo koupila pohled a pak jsem to lepila do sešitku, děti si to rády prohlížejí.... A letos mi přijde že je to tu akce na akci, všude inzerujou nějaký slavnosti, rytíře, trhy, dětské dny..... myslím že opět nebude problém vybrat podle počasí a nálady akci v okruhu 30km kam bychom vyrazili, aspoň 2x do týdne. Vloni když byl syn dvouleťák jsem měla obavy jak to bude zvládat, jestli nebude rotyka v dopravních prostředcích nebo jestli nebude chtít spát apod... ale je to šikula vycvičenej, zvládl ujít tak ty 2-3km s případným chvilkovým nesením "na koni", dcera samostatná, nechávala jsem ji fotit foťákem... občas jsme se domluvili a jeli s nějakou kamarádkou - maminkou s dětmi přišlo mi to bezva.
Předchozí