LoroX, jo přesně..čím lepší jsou ta čísla, tím větší výběr a větší možnost si o sobě rozhodnout sám... Také jsem to tak měla, po gymplu jsem zvolila školu, kterou někteří považovali za podřadnou, říkali, jdi na stavárnu, máš na to....ale mě srdce táhlo jinam...nelituju, i když jsem nakonec u oboru nezůstala.... Na ČVUT (doprvní fakulta) a VŠCHT (ochrana přírody) mě vzali bez přijímaček také díky těm lepším číslům na vysvědčení...
Ovšem řešit ta čísla v první třídě mi přijde úplně zbytečné....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.