| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Děkuji všem diskutujícím za názory a zkušenosti.

Hodně často tu mluvíte o tom sluchu - ale ohledně sluchu se se mnou nikdo nebavil - ani dětská dr. ani ORL-doktorka. Včera mu udělala to tympano či jak se to jmenuje a dál mi nic nevysvětlila - že má třeba jiné hodnoty než obyčejně nebo že by se mě ptala, jak slyší atd. Každopádně televizi nezhlasiťuje, nechrápe, v noci spí téměř jak myška (až na tu otevřenou pusu). Takže nevím, jestli bychom na odstranění mandle šli kvůli zhrošenému sluchu, to vůbec netuším - to tady čtu až od vás.

Mám názor pouze jedné jediné doktorky na ORL.
Píšete, že jste obešli třeba 3 nebo 4.....než jste se rozhodli.

Já mám tip ještě na jednu doktorku, půjdeme k ní - buď dostaneme do ní nebo po ní - či jak se to říká. Poprosím ji o její názor, kdysi dávno, když měl malý 1 rok, jsme u ní byli.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.