Já to odhaduju opačně - s vychovatelstvím (pokud si dovedeš představit dělat družinářku nebo tak něco) , seženeš práci asi snadno - zvlášť je-li v tvém městě pár škol. A seženeš asi i časově slučitelnou s péčí o vlastní děti (to je prý jedna z mála výhod práce ve školství - bylo mi řečeno). No a španělština v podnikání - máš představu o uplatnění ? Já mám pocit že dnes jede angličtina - překlady do španělštiny, nebo učení v jazykovce - to si dovedu představit hlavně ve velkém městě. No a na ZŠ a SŠ se asi španělština neučí. Tak, toto si myslím - jestli máš vlastní informace o uplatnění, známé v jednom či druhém oboru, tak na mne nedej.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.