Přidat odpověď
Šešule, dovolím si to trochu převrátit - měla jsem sakra nepříjemný porod a hodně silný pocit,že to nejde, jak má (i přes silné kontrakce jsem se neotvírala), což PA nechtěly pochopit, dle nich kontrakce dost silné nebyly - 10 dnů po termínu v porodnici. Nebylo to ok. Nedovedu si představit, o co horší by to ještě bylo, kdybych byla doma a mé tělo by mi vysílalo signály, že to není v pořádku. Kdo by zasáhl? Rozhodl, co dělat? já byla totálně vyčerpaná, 24 hod. kontrakcí se třetím dítětem a otrávené PA, vystřídaly se u mě 4 za těch 24 hod. Hrozný zážitek. Prosili jsme oba s manželem, ať nějak zasáhnou, nechtěly - přirozenost za každou cenu. Nedokážu říct určitě, jestli by to bylo lepší, kdyby hned přikročili k CS, ale když je v anamnéze dvakrát konizovaný čípek a dítě přes 4,2 kg u 155 cm vysoké matky a po x hodinách kontrakcí se čípek neotevírá, to by snad trklo i každou druhou čitatelku těchto stránek... Pardon, jak se zase blíží výročí této hrůzy, jsem opět poněkud citlivější. Podotýkám, že dítě úplně zdravé není.
Předchozí