Ráda bych se připojila ke vší chvále na tuto porodnici. V listopadu jsem zde mohla přivést na svět svou první dceru a díky všemu personálu od uklízečky po pana primáře na to máme všichni nádherné vzpomínky. Péče o mne i o Bětušku byla naprosto vzorná. Všichni respektovali naše soukromí a zároveň byli připraveni kdykoliv pomoci. Využili jsme nadstandartní pokoj a právě pro pocit úplného soukromí všem vřele doporučuji. Byli jsme moc vděční za trpělivost porodní asistentky i pana doktora při samotném porodu (zvláště za trpělivost pana doktora při šití, které jsem mu příliš neusnadňovala), za péči dětských sester i lékařek o Bětušku, za to, že manžel mohl spolu se mnou absolvovat v podstatě vše od porodu až po první koupání. Děkujeme moc, pokud budeme mít ještě někdy miminko, rozhodně pojedeme znovu do Neratovic.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.