| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj, Zajice pouzivam pro nas (dospely) misto mleka uz asi 5let. Taky jsem ho chtela davat detem, ale to slozeni (vcetne soji, Kaseinu, atd.) me prijde dost brutalni - i kdyz se tak nejak doporucuje a povazuje za zdravy napoj. Proste si tim nejsem uplne jista.

Me jako nejlepsi alternativa prijde z DM ryzove + calcium a nebo ovesne. Obe bych mohla detem davat po litrech.

A ted jsem zavedla jeste dalsi vychytavku - davam jim Syrovatku! I na to presly velmi v pohode a porad mi to prijde jako vsechno lepsi nez davat pit normalni mleko.

Jinak to porad ale kombinuju se Sunarem 24. Nechci je preci jen pripravit o ty vsechny vitaminy a tak. Jen jsem snizila denni davku a zbytek nahrazuju ted uz syrovatkou :-(

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.