Ahoj, Zajice pouzivam pro nas (dospely) misto mleka uz asi 5let. Taky jsem ho chtela davat detem, ale to slozeni (vcetne soji, Kaseinu, atd.) me prijde dost brutalni - i kdyz se tak nejak doporucuje a povazuje za zdravy napoj. Proste si tim nejsem uplne jista.
Me jako nejlepsi alternativa prijde z DM ryzove + calcium a nebo ovesne. Obe bych mohla detem davat po litrech.
A ted jsem zavedla jeste dalsi vychytavku - davam jim Syrovatku! I na to presly velmi v pohode a porad mi to prijde jako vsechno lepsi nez davat pit normalni mleko.
Jinak to porad ale kombinuju se Sunarem 24. Nechci je preci jen pripravit o ty vsechny vitaminy a tak. Jen jsem snizila denni davku a zbytek nahrazuju ted uz syrovatkou :-(
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.